Kløverenga og Solsikken.

Liavoll barnehage har to avdelinger : Kløverenga og Solsikken. Kløverenga har 26 helplasser for barn over 3 år. Solsikken har 14 helplasser for barn under 3 år. Ofte består denne avdelinga av barn både over og under 3 år. Begge avdelingene har to pedagoger og to assistenter som jobber fast på avdelingene.

Barna har sine faste plasser på de to forskjellige avdelingene. Men noen ganger jobber vi i grupper med barn fra begge avdelingene.

Noen dager har vi utegruppe. Da kan det være noen som er ute, og andre som er inne, eller alle kan være ute samtidig.Dette gjelder først og fremst for de eldste barna. Utegruppa spiser da ofte i grillhytta vår. Her blir det også samlingsstund.

Å samles i grillhytta er spesielt koselig i førjulstida , med tente lys og lesestund

Vi har også flere turmål i nærområdet vårt, ellers er det mye å finne på også på barnehagens uteområde. Om vinteren kan den lille akebakken vår brukes.